Stránka 1 z 1

Converse One Star Schoenen

PříspěvekNapsal: úte 20. srp 2019 9:18:08
od darsue
De kleurrijke gelederen van de samenwerkingscollecties van Tyler, The Creator en Converse blijven groeien terwijl zijn onlangs onthulde set tweekleurige Golf Le Fleur One Stars nu een officiële releasedatum heeft: 1 juni. Ongetwijfeld de meest grillige samenwerking tot nu toe van Tyler en Converse, biedt het pakket met vier schoenen paars / groen, rood / lichtblauw, roze / oranje en lichtblauw-roze iteraties van de klassieke Converse One Star, allemaal met het onmiddellijk herkenbare Golf Le Fleur-logo met contrasterende witte stiksels aan de bovenkant, een schone en eenvoudige tonale witte One Star-middenzool en een zwarte bloemenprint op de witte buitenzool / inlegzolen met co-merk.

Obrázek

Converse One Star - een schoen met een rijke geschiedenis zelf. Aangekomen in wit, zwart en olijfgroen, hebben de drie trappen duurzaam Cordura-bovenwerk met speciale branding op de tong en de middenzool plus een metalen D-ring op de hiel. Alle drie de paren van deze herfst / winterklare versie van een Converse-klassieker worden op 20 september uitgebracht

De Converse One Star staat centraal in verschillende samenwerkingen in 2017 en 2018, maar helaas is het upstart-kledingmerk Awake NY er voorlopig niet een van. De oprichter van het label, Angelo Baque, sinds lange tijd merkdirecteur van Supreme tot zijn vertrek in februari van vorig jaar, onthulde vier afgedankte monsters van een vermeende One Star-samenwerking op de officiële Instagram-pagina van Awake.

Tyler, The Creator en Converse's overvloed aan collaboratieve sneaker-releases rollen meteen mee na de memorabele Coachella-uitvoering van Tyler, terwijl de voormalige Odd Future-generaal onlangs naar zijn Instagram-verhaal ging om een ​​gloednieuwe colorway van zijn Golf Le Fleur One Stars te onthullen, met een tonaal marine bovenwerk.

Het kenmerkende bloemenlogo van Tyler komt aan de zijkant van de schoen aan in de marine, vergezeld van witte stiksels en veters voor contrast, en verdere navy Golf bloemmerken verschijnen op de tong. Een witte tussenzool rondt de esthetiek van de schoen af, en hoewel er nog geen afbeeldingen van de buitenzool zijn, is het zeer waarschijnlijk dat ze een gedrukt bloempatroon hebben dat lijkt op eerdere releases van Golf Le Fleur Converse.

www.vvvfabricnl.com